Pokalkamp 1 (08.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ytrebygda
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.45 km
Tid: 35:14
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 165
Dette var tungt! Kombinasjonen av å ikke være helt i slag, sykle halvhardt til løpet og følge gjennom nybegynnerløypen før jeg løp selv var ikke akkurat optimal ... O-teknisk følte jeg at jeg hadde godt kontroll i starten, men etterhvert som jeg ble mer sliten kom jeg stadig oftere på etterskudd og måtte bruke ekstra tid, og tildels også stoppe opp, for å lese kartet.
S-2: Ok
2-3: Jeg burde ha lest hele strekket med en gang. Slik det ble nå var jeg nede på stien før jeg bestemte meg for å løpe til høyre for stupet. Hadde jeg bestemt meg for det tidligere kunne jeg løpt en rettere linje. Inn mot posten tapte jeg noen sekunder da jeg sto 10 meter fra posten og leste kart og postbeskrivelse fordi jeg ikke så skjermen.
3-4: Ok
4-5: Jeg hadde tenkt å løpe på stien et stykke til og holde meg nærmest mulig streken, men da jeg mistet stien på vei ut av myren fant jeg ut at det var bedre å runde rundt til venstre enn å prøve å finne igjen stien.
5-6: Her viste det seg at løpbarheten var tildels ganske dårlig, så jeg lurer på om det kunne vært bedre å løpt ut på veien.
6-8: Ok
8-9: Ut fra posten så det fint ut å løpe langt nede i lien, men det viste seg raskt å ikke være noen god ide - og der jeg innså det var det vanskelig nok å komme seg opp til at jeg tapte litt tid på det.
9-10: Når jeg nærmet meg posten innså jeg at jeg ikke hadde noen plan for hvordan jeg skulle finne den. Heldigvis fikk jeg kontroll på grøftene i det flate området før posten.
10-11: Her var jeg på etterskudd; jeg var godt i gang med veivalget mitt før jeg i det hele tatt vurderte om rundt på vei kunne være et godt alternativ. Det hadde nok ikke lønnet seg, men jeg burde sett på det mye tidligere.
11-15: Ok
15-16: Mye unødvendig nøling på første halvdel av strekket.
16-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Pokalkamp 1 (08.05.2018) Pokalkamp 1 (08.05.2018)