Bedriftsløp (23.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ytrebygda
Arrangør: Skage transport BIL/IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.55 km
Tid: 32:09
Gj.sn. HR: 152
Maksimum HR: 162
Jeg startet litt for offensivt i dag - noe som både gjorde at jeg fikk et par stygge bommer og at jeg løp meg litt stiv. Etter noen poster roet jeg litt ned og da gikk det bedre.
S-1: Her får jeg ikke løpingen min på begynnelsen av strekket til å stemme helt med GPS-sporet. Planen var å løpe på den lille stien, og hvis jeg ikke fant den løpe på retningen nær der den burde være. Jeg løp inn i skogen bort fra den store stien, men fant ikke den lille stien. Jeg var ikke flink nok til å følge retningen og endte opp på den store stien igjen. Der tok jeg meg for dårlig tid så jeg hadde ikke skikkelig kontroll på når jeg skulle ta av fra stien.
1-2: På grunn av det dårlige første-strekket fikk jeg ikke lest dette strekket skikkelig og siden rett på så ok ut startet jeg på det. Underveis så jeg at rundt på sti og jorde til venstre så bedre ut.
2-3: Her har jeg ikke helt klart å rekonstruere hva som skjedde. Jeg fikk ikke kartet til å stemme helt på det flate partiet med kollene, men jeg trodde jeg hadde kontroll på at jeg løp nær kollen like til venstre for streken. Det var tydeligvis feil. Jeg krysset steingjerdet og mente litt senere at jeg så et nytt steingjerde på tvers. Dette tolket jeg som den lille tappen av steingjerde som kommer inn i ringen. Derfor trakk jeg mot høyre og så en stein som jeg først trodde var en av de to inne i ringen, men som jeg raskt forsto at var den borte ved steingjerde.
3-9: Ok
9-10: Planen var egentlig å løpe først rett på og så lett høyre, men et siste blikk på kartet på vei ut av posten fikk meg til å ombestemme meg. Jeg tror løsningen jeg endte opp med fungerte bra.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (23.05.2018) Bedriftsløp (23.05.2018)