Bedriftsløp (06.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Hordaveg
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.02 km
Tid: 45:06
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 157
Siden jeg har bommet litt for mye i begynnelsen av løypen i det siste bestemte jeg meg for å starte rolig i dag. Det så ut til å fungere greit, selv om jeg følte det ble litt vel passivt til tider. Løpsmessig gikk det tungt, så jeg var vel egentlig ikke klar for å løpe så mye mer offensivt uansett. Grei gjennomføring o-teknisk bortsett fra ut fra 6. post.
S-1: Ok
1-2: Jeg valgte bevisst å dra ut til siden for å spare høyre, men jeg innså etterpå at jeg sparte ganske lite. Antakelig var det nok ganske likt å løpe slik jeg gjorde eller rett på.
2-3: Ok
3-4: Det gule lignet ikke på gult lenger - heller mellomgrønt. Dermed hadde det nok vært raskere å løpe stien til venstre, men det kunne jeg ikke les ut fra kartet.
4-6: Ok
6-7: Jeg forstår ikke hvordan jeg klarte å løpe så feil ut av posten, men jeg innså ganske fort at jeg hadde gjort det. Feilen ble likevel større enn nødvendig fordi jeg tok feil av hvilken sti jeg kom ned på og hadde egnetlig ikke skikkelig kontroll før jeg var på vei ned til myren ovenfor Svartatjern.
7-8: Jeg regnet med at stien nær streken var så kronglete at det ikke var verdt bryet å prøve å finne den. Fokus glapp litt da jeg løp ut av myren før posten så jeg fikk en liten ekstra sving inn i posten.
8-9: Igjen lot jeg være å løpe på liten sti som jeg regnet med at var kronglete. Slik jeg løp nå var orienteringen triviell og løpbarheten helt ok.
9-11: Ok
11-12: Jeg ble litt forvirret inn i posten på grunn av en sti som ikke var på kartet like før posten. Dessuten hadde jeg ikke lest postbeskrivelsen og trodde at posten skulle ligge under skrenten. Skrenten var lett synlig, men uten post under. Først da leste jeg postbeskrivelsen.
12-13: Ok
13-14: Jeg hadde egentlig ikke tenkt å slippe meg ned på stien før i myren, men lien var så steinete at det var vanskelig å løpe der. Inn i posten hadde jeg egentlig tenkt å løpe på høyresiden av kollen, men da jeg så den bakken jeg måtte opp for å løpe der ombestemte jeg meg.
14-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp (06.06.2018) Bedriftsløp (06.06.2018)