KM Ultralang (10.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gullfjellet
Arrangør: Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 15.28 km
Tid: 120:19
Gj.sn. HR: 141
Maksimum HR: 156
Første delen av løypen dreide seg stort sett om å finne balansen mellom å ikke løpe for mye opp og ned samtidig som jeg ikke løp for langt rundt. Ja, også unngå å miste konsentrasjonen slik som til 3. post ... Deretter kom noen litt mer utfordrende poster og så en grei avslutning.
S-1: Jeg prøvde å starte litt hard for å unngå at Markus skulle få øyekontakt for tidlig.
1-2: Ok
2-3: Jeg trodde jeg løp på høyre side av myren vest for pytten; jeg fant til og med noe som så ut som stien. Jeg syntes ryggen nedover var mindre markant enn forventet, men søkket og ryggen til venstre så ut til å stemme bra. Derfor tenkte jeg ikke noe mer på det før jeg innså at jeg måtte være for langt nede uten å ha funnet posten. Først da innså jeg hva jeg hadde gjort feil.
3-5: På 3. post kom vi en gjeng sammen - både folk som jeg tok igjen fordi de bommet mer enn meg og folk som tok meg igjen. Bortsett fra Oscar som dro rett fra løp resten ganske samlet her med meg først. På disse to strekkene løp jeg ikke spesielt hardt fordi jeg ville sikre o-teknisk flyt igjen etter bommen.
5-6: Jeg hadde bestemte meg for å løpe via 12. post og innover myrene for å få en fin inngang. Dermed var egnetlig resten av strekket gitt. Her prøvde jeg å dra på litt for å bli kvitt de som var bak. Etterhvert ble jeg i hvert fall kvitt de fleste.
6-7: Ok
7-8: Jeg trodde jeg var alt for høyt inn mot posten og ble overrasket over hvor lite nedover søkket jeg måtte løpe for å finne posten. Noen mente denne posten lå for høyt oppe, men GPS-sporet tyder på at den lå riktig.
8-9: Denne posten var jeg redd ville bli vanskelig, men bortsett fra at bakken oppover var tung gikk det helt fint.
9-10: Da jeg kom over siste kanten så jeg ned i det jeg trodde var myren, men som viste seg å være det halvåpne området sør for posten. Heldigvis innså jeg det raskt slik at jeg tapte lite tid.
10-13: Ok
13-14: Det var såpass dårlig løpbarhet nedover at stien til høyre kanskje hadde vært bedre.
14-15: Igjen var det dårlig løpbarhet inn mot posten, men jeg så ikke noe annet alternativ bortsett fra å løpe vesentlig lengre ned enn jeg var villig til.
15-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
KM Ultralang (10.06.2018) KM Ultralang (10.06.2018)