Nattcupfinale Bergen (09.03.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Davanger
Arrangør: Askøy OL/IL Gular
Land: Norge
Disiplin: Natt/jaktstart
Distanse: 4.24 km
Tid: 33:52
Gj.sn. HR: 124
Maksimum HR: 153
Siden Slava ikke startet var det bare 35 sekunder opp til Andreas som var førstemann ut. Jeg fikk en god start og var likt med ham på første post. Etter at han fikk luke til 8. post var jeg nok litt for fornøyd med å tross alt ha kontroll på 2. plass så jeg løp på det sikre i stedet for å forsøke å jage seieren.
S-1: Jeg så ingen av de som startet foran meg bort mot startpost så jeg måtte orientere selvstendig fra start. Inn mot posten traff jeg på Andreas som tydelig hadde bommet. Jeg så også det som jeg antok var lyktene til Rune og Oskar.
1-2: Ok
2-3: Fra stikrysset og inn valgte jeg og Andreas ulikt. Innover myren var det mye tettere skog enn jeg hadde sett for meg så det gikk sakte og jeg begynte å lure på om jeg var feil. Men jeg fant ut at det måtte stemme så jeg fortsatte og så snart posten. Ute i myren etter posten så jeg Andreas på vei inn.
3-4: Ok
4-5: Jeg valgte et sikkert veivalg som jeg antok ikke var helt optimalt, men neppe ville koste meg mye tid heller. Jeg tapte tydeligvis litt for på posten var jeg sammen med Andreas igjen.
5-7: Ok
7-8: Jeg trodde Andreas løp ned til stien, men jeg hadde bestemt meg for rett på. Dessverre løp jeg feil ut fra posten og kom under skrenten. Der var det temmelig tett så det gikk sakte inntil jeg kom meg opp. Da jeg nærmet meg posten så jeg lykten til Andreas foran meg, men for langt unna til å være særlig nyttig (det viste seg dessuten at han ikke løp ned til stien, men rett på med bedre gjennomføring enn meg). Inn mot posten hadde jeg for dårlig kontroll og vær borte med høyspentlinjen og snudde.
8-9: Ok
9-10: Inn myren på slutten var det så tett at jeg lurer på om det kan ha vært bedre å løpe over kollen.
10-11: Ikke en bom, men litt ekstra sikring.
11-12: Ok
12-13: Jeg trodde jeg hadde bedre kontroll enn jeg hadde, men jeg så heldigvis posten og kom meg greit inn i den.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Nattcupfinale Bergen (09.03.2022) Nattcupfinale Bergen (09.03.2022)