Bedriftsløp Stendskogen (31.08.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stendskogen
Arrangør: Bergens TF/DNB
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.51 km
Tid: 56:55
Gj.sn. HR: 133
Maksimum HR: 158
Jeg hadde for dårlig flyt i dag så selv om noen strekk gikk ok var dette jevnt over for dårlig. Bommen på 4 og siste post var på grensen til krise.
S-1: Greit nok. Skogen så først bedre løpbar ut enn stien så derfor tok jeg av fra stien tidlig. Men løpbarheten avtok etter hvert så det var nok ingen fordel.
1-2: Jeg regnet med at løpbarheten langs bekken var dårlig så jeg tok ikke sjansen på rett på. Jeg hadde ikke lest postbeskrivelsen så jeg trodde først at jeg skulle opp på høydepunktet.
2-3: Ok
3-4: Inn på det gule etter veien ble jeg usikker på nøyaktig hvor jeg var så jeg dro til venstre inn til jeg så grusplassen. Derfra og inn trodde jeg at jeg hadde kontrollen, men jeg fant ikke posten der jeg mente den burde være. GPS-sporet tyder på at om jeg hadde fortsatt 10-20 meter til ville jeg sett den. Etter dette tok det alt for lang tid før jeg fikk god nok kontroll til å finne posten.
4-6: Ok
6-7: Ved stikrysset løp jeg på en sti innover i skogen som ikke sto på kartet. Jeg forsto raskt at jeg hadde gjort feil, men fant ut at det var bedre å fortsette enn å søke bort mot den store stien.
7-8: Ok, men det gule burde vært tegnet med en annen gulfarge.
8-9: Jeg tenkte først å holde meg oppe, men så innså jeg at det ville bli nesten like mye klyving på den måten så da var det bedre å ta det veivalget som i hvert fall lot meg løpe litt underveis.
9-10: Ok
10-11: Her slet jeg med å lese kartet inn mot posten, så dette var på grensen til tipping. Jeg så kraftlinjestolpen i terrenget men fant den ikke på kartet.
11-12: Jeg syntes venstreveivalget tok meg for langt ned, men jeg innså for sent at høyre gjorde at jeg måtte ta ganske mye ekstra høyde.
12-15: Ok
15-16: Her var det mye som gikk galt. Først lot jeg meg påvirke for mye av andre løpere - siste stykket ned mot myren holdt jeg litt mot høyre fordi løpbarheten var bedre der, men da de andre dro helt til venstre i myren fulgte jeg etter. Dernest hadde jeg ikke lest postbeskrivelsen (igjen) så jeg trodde jeg skulle på høydepunktet og dro opp på oversiden av (feil) skrent. Da jeg kom ned i myren under skrentene forsto jeg hvor jeg var, men klarte likevel ikke å finne posten før jeg hadde vært en tur utom veien.
16-M: Dårlig retning ut av posten så jeg kom meg ikke ut på veien like effektivt som jeg burde.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Stendskogen (31.08.2022) Bedriftsløp Stendskogen (31.08.2022)