Bedriftsløp Kanadaskogen (07.09.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Tryg
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.76 km
Tid: 46:59
Gj.sn. HR: 139
Maksimum HR: 154
Mesteparten av løypen følge jeg at jeg orienterte greit, men jeg fikk ikke opp farten helt i dag. Et par steder tapte jeg en del tid på at løpbarheten var dårligere enn jeg forventet.
S-1: Jeg trodde jeg hadde bedre kontroll på retningen enn jeg hadde. Da jeg kom inn i søkket forventet jeg å treffe rett i posten, men ble overrasket over at jeg måtte langt nedover.
1-3: Ok
3-4: Jeg hadde forventet et strekk med et slikt veivalg og bestemte meg raskt for helt rundt. Jeg tror det var et greit veivalg, selv om løpbarheten var dårligere enn forventet der jeg kom ut i skogen igjen. Inn mot posten gikk det med litt tid uten at det egentlig var snakk om noen bom.
4-5: Jeg var usikker på om jeg burde holde meg nede i myren eller oppe i skrålien. Ingen av stedene innbød til spesielt stor fart så jeg tror ikke det spilte noen særlig rolle.
5-6: Jeg hadde tenkt å løpe enda mer rett på, men den utydelige stien viste seg å være veldig fin å løpe på så jeg brukte den et stykke.
6-8: Ok
8-9: Her bestemte jeg meg raskt for lang venstresving, men i etterkant er jeg ikke sikker på at det var riktig. Inn mot posten gikk det med en del tid. Først mistet jeg stien etter bekken, men her var det ikke så ille å løpe så tidstapet var begrenset. Bortover skrålien det siste stykket inn mot posten var derimot en stor tabbe.
9-10: Ok
10-11: Her holdt jeg på å tabbe meg ut. Planen var bort på stien, men så fant jeg et tråkk som var lettløpt så jeg fulgte det. Heldigvis innså jeg før det var alt for sent at det ledet ut mot halvøyen.
11-13: Ok
13-M: Jammen klarte jeg ikke å legge inn en liten bom her: Jeg så ikke så nøye etter hvor jeg skulle å startet å løpe rett nedover. Heldigvis oppdaget jeg feilen etter få meter.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Kanadaskogen (07.09.2022) Bedriftsløp Kanadaskogen (07.09.2022)