Sprintcupfinale Bergen (27.09.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bønes
Arrangør: Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.52 km
Tid: 18:03
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 163
I dag var jeg veldig glad for at jeg valgte sko med godt grep for det var enda mer løping på glatt underlag enn jeg hadde forventet ut fra innbydelsen. Som forrige uke følte jeg det gikk tungt fra start, men fløt bedre på etter hvert. Stort sett greit o-teknisk, selv om jeg ikke klarte å gå 100% rent gjennom.
S-1: Jeg klarte ikke å se om det var lov å løpe der som kunne vært et akutelt høyreveivalg så da ble det venstre.
1-2: Jeg så etter muligheten for noe lurt her, men fant ut at det bare var å løp.
2-7: Ok
7-8: Jeg så ikke trappen under streken så dermed måtte jeg tilbake igjen ut fra posten.
8-9: Her var det en del interessant underveis. Først stoppet jeg opp ved trappen ned fra svingen for å se om det virkelig var lov til å løpe der - det så egentlig ganske privat ut, men kartet viste at det var ok. Deretter var det spørsmålet om å kutte svingen eller ikke. Jeg så noe som lignet på et tråkk inn i grønnskraveringen så jeg tok sjansen på kutt. Det var ikke spesielt bra gjennom der så jeg aner ikke om det lønnet seg. Inn mot posten måtte jeg ta en ekstra stopp for å prøve å forstå hvor posten egentlig lå. Jeg klarte ikke å lese det med sikkerhet da heller, men jeg forsto i hvert fall at jeg ikke skulle under broen. Da jeg kom mot posten var den enkel å se.
9-11: Ok
11-12: Jeg husker ikke hva jeg tenkte her, men jeg tydeligvis ikke ha sett på høyreveivalget for i ettertid ser det opplagt bedre ut.
12-M: Ok. Postbukken manglet på siste post, men det fikk jeg vite straks jeg kom til posten så jeg tapte ikke tid på det.
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcupfinale Bergen (27.09.2022) Sprintcupfinale Bergen (27.09.2022)