Kristornløpet - Hordalandscup 1/23 (16.04.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Leirvik nord
Arrangør: Stord Orientering
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 9.45 km
Tid: 81:32
Gj.sn. HR: 127
Maksimum HR: 148
Enten må jeg begynne å trene mer i skogen gjennom vinteren eller så må jeg lære meg å betrakte sesongpåpningen som terrengtilvenning og ikke som konkurranse, for så dårlig orientering som dette er bare tull å holde på med. At jeg løper så sjelden på 1:10000 for tiden gjorde ikke ting enklere.
S-1: Jeg trodde jeg hadde kontroll, men jeg fikk ikke kartet til å stemme helt inne i ringen og strøk rett forbi posten.
1-2: Greit nok, men den lille kroken underveis burde vært unngått.
2-3: Jeg planla egentlig å løpe forbi 7. og 6. post, men det så så bra ut nedover myrene før at jeg ombestemte meg. Nedover der fulgte jeg for dårlig med og feilvurderte fullstendig hvor langt jeg hadde løpt, så da jeg krysset over ryggen trodde jeg at jeg bar mye lenger nede. Ved passering av de to bekken trodde jeg at jeg var like sør for posten og hadde full kontroll på inngangen, men måtte etter hvert innse at jeg ikke ante hvor jeg var.
3-4: Ok
4-5: Her var nok det at jeg er uvant med målestokken sterkt medvirkende - jeg så stupet over myren da jeg nærmet meg posten, men feilvurderte hvor mye tidligere jeg skulle opp.
5-6: Her hadde jeg ikke god nok kontroll underveis og holdt på å rote det til ved passering av bekken. Jeg brukte litt tid på å forstå at jeg var kommet til samme sted som jeg hadde tatt meg inn da jeg var på vei til 3. post.
6-8: Ok
8-9: Ok. Her tror jeg livelox-kartet er litt ulikt løpskartet. Jeg er ganske sikker på at traktorveien gjennom det grønne som det ser ut til at jeg burde løpt på gikk mye kortere opp på mitt kart.
9-12: Ok
12-13: Her hadde jeg egentlig bestemt meg for å løpe rundt på vei, men da jeg kom ned i svingen så det så fint ut over myren at jeg fortsatte rett frem.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Kristornløpet - Hordalandscup 1/23 (16.04.2023) Kristornløpet - Hordalandscup 1/23 (16.04.2023)