Bedriftsløp Kanadaskogen/Eikelifjell (03.05.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kanadaskogen
Arrangør: Tryg BIL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.53 km
Tid: 38:06
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 177
I dag klarte jeg å være litt tøffere med meg selv enn tidligere skogsløp denne sesongen så da ble farten litt bedre. Stort sett ok o-teknisk.
S-2: Ok
2-3: Litt nøling inn i posten - delvis fordi stiene var utydelige og delvis fordi jeg på et tidspunkt mentalt sett var et stikryss lenger fremme enn jeg var fysisk og da fikk jeg ikke ting til å stemme.
3-4: Jeg så på både høyre og venstre, men fant ut at ingenting var bedre så da var det bare å gi seg i kast med bakken.
4-5: Ok bortsett fra at posten var litt vanskelig å se da jeg var ved høydepunktet.
5-6: Jeg tenkte først å løpe sti rundt til venstre, men bestemte meg for å satse på at det gikk å komme seg opp mellom stupene. Det viste seg å ikke være noe stort problem.
6-7: Jeg løp med litt for dårlig kontroll på begynnelsen av strekket så halveis roet jeg ned et lite stykke for å forsikre meg om at jeg var på rett vei. Jeg mente å ha god kontroll inn mot posten, men det jeg trodde var steinene jeg skulle til var steinklyngen like ovenfor.
7-8: Her bestemte jeg meg for å orke å ta den nøydvendige høyden tidlig, men endte opp med å ta høyden litt for tidlig. Inn i posten tenkte jeg å gjøre det enkelt for meg selv å følge under skrentene, men det hadde nok vært raskere å løpe mer rett på inn i posten.
8-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Kanadaskogen/Eikelifjell (03.05.2023) Bedriftsløp Kanadaskogen/Eikelifjell (03.05.2023)