KM mellomdistanse (03.06.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Solbakkefjell
Arrangør: Fana IL/Årstad IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.17 km
Tid: 32:35
Gj.sn. HR: 140
Maksimum HR: 152
I dag hadde jeg verken farten eller presisjonen i orienteringen som skulle til for å henge helt med. En del av de o-tekniske problemene kom av at jeg ikke er vant nok med å løpe på 1:10000, men jeg kan ikke skylde alt på det.
S-1: Ok - riktignok en liten sving inn i posten fordi nesen til venstre for posten så ut som et høydepunkt, men det var uansett planen å komme inn den veien så jeg tapte knapt noe på det.
1-2: Her var jeg for upresis inn i grøntfeltet.
2-3: Underveis på strekket hadde jeg problemer med å avgjøre hvor langt jeg var kommet, og det endte med en bom.
3-4: Her mente jeg at jeg hadde kontroll på myren ovenfor posten og ble overrasket da det ikke lå en post under skrenten jeg hoppet ned. Da jeg hadde bommet visste jeg ikke om jeg var for langt til høyre eller venstre.
5-7: Ok
7-8: Her løp jeg som planlagt, men jeg tapte en del inn i posten fordi det viste seg at den grønne skraveringen på slutten var trestammer som lå på tvers og gjorde løpbarheten meget dårlig.
8-9: Planen var å løpe på skrå gjennom grøntfeltet og opp langs bekken, men der var løpbarheten så dårlig at jeg valgte å trekke rett opp i stedet. Det fungerte greit nok, men det ble litt for mye motbakke og dermed tidstap.
9-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
KM mellomdistanse (03.06.2023) KM mellomdistanse (03.06.2023)