Hamla Grand Prix (17.06.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Smådalen
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.81 km
Tid: 72:05
Gj.sn. HR: 140
Maksimum HR: 153
Det startet bra i dag med gode bein og orienteringen stemte bra, men så løp jeg to dårlige langstrekk og etter hvert begynte det å gå tungt løpsmessig også.
S-4: Jeg følte at jeg hadde god kontroll på orienteringen og at jeg klarte å løpe bra på.
4-5: Her startet jeg med å løpe opp ved feil stuprekke, men jeg tror ikke egentlig det var noe stort problem. Opp til høyeste punkt på strekket mente jeg at jeg hadde kontroll, men det viser seg at jeg var lengre til høyre enn jeg trodde. Resten av strekket fikk jeg ikke ting til å stemme, og jeg slo av en del på farten for å forsøke å lese meg inn.
5-6: Ok
6-7: Her tenkte jeg å gjøre det enkelt - følge myren, passere i overkant av vannet og finne ut mer nøyaktig hvor jeg var der jeg passerte ned skrentrekkene. Men kontrollen underveis var for dårlig og jeg endte opp alt for lavt nede.
7-8: Her burde jeg ha lest kartet bedre inn mot posten. Jeg trodde jeg løp inn riktig myr, men den ligger tydelig mye lengre nede enn jeg var.
8-12: Ok
12-13: Skrenten oppe med stien fikk jeg ikke helt tak på så jeg sørget for å komme meg over mot søkket med myren tidlig for å ikke komme for langt ned.
13-14: Ok
14-15: Nå var det begynt å gå veldig tungt og det var fristende å dra opp til veien for å få litt bedre løpbarhet, men jeg fant ut at det ble for kort stykke på vei til at det var verdt det.
15-16: Ok
16-17: Sisteposten tok jeg for lett på - jeg tenkte at jeg skulle bare til myren nedenfor husene. Det jeg ikke så var at det var to hus litt sør for de andre og de forvirret med. Mer forvirring ble det da det var merkebånd nede i myren som viste seg å ikke være mellom sistepost og mål.
Vis kommentarer (0)
 
Hamla Grand Prix (17.06.2023) Hamla Grand Prix (17.06.2023)