Kompisstafetten (18.06.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Smådalen
Arrangør: Samnanger IL
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 5 av 5
Distanse: 5.48 km
Tid: 38:55
Gj.sn. HR: 142
Maksimum HR: 156
Jeg ble sendt ut på siste etappe som på 5. plass, med 3. plassen innen realistisk rekkevidde mens det ikke var noe reelt håp om å ta igjen de to første. Jeg gjorde jobben min og løp laget inn til 3. plass. Jeg sikret litt ekstra inn i noen av postene, men bortsett fra det syntes jeg at jeg løp offensiv og god orientering. Ved passering samlingsplass hørte jeg at jeg lå på tredje plass og at det ikke var andre lag i sikte, så på den siste runden presset jeg ikke så hardt.
S-1: Jeg visste at jeg lå litt til høyre for streken, men delvis fordi det var finere å løpe der og delvis for å få en veldig enkel inngang via stien valgte jeg å gjøre det.
1-2: Ok. Planen var egentlig å følge stien ut fra posten helt til stikrysset, men da jeg så nedover i grøntfeltet vurderte jeg det til ok å passere. Detaljene inn mot posten ble litt styrt av hvor det så bra ut å løpe.
2-3: Jeg ville ta posten ovenfra, så jeg var veldig bevisst på å ikke slippe meg for mye ned ut fra posten. Valget var ok, men jeg burde nok løpt rett på allerede fra starten av det store stupet.
3-4: Ok. Litt ekstra sikring nedover her for å ikke havne i feil søkk.
4-5: Inngangen fra venstre ville gitt for mye klatring så jeg bestemte meg raskt for det lengre høyreveivalget. Ut fra posten var det litt kronglete og jeg burde nok vært tøffere slik at jeg kunne holdt farten bedre oppe. Etter å ha passert ned ved stupet ville det nok vært bedre å løpe rett ut til svingen på traktorveien.
5-6: Ok, men her begynte det å gå tungt.
6-7: Jeg hadde ikke lest nok på kartet til å gjøre annet enn rett på. Nesten oppe ved traktorveien så jeg muligheten for å løpe via samlingsplass, men innså at da måtte jeg ha løpt rett ut til høyre fra posten, så da var det bare å fortsett på det jeg hadde startet.
7-M: Kontrollert og greit, men ikke spesielt raskt siden jeg begynte å bli sliten og at jeg hadde hørt fra speaker at det ikke var andre lag i nærheten.
Vis kommentarer (0)
 
Kompisstafetten (18.06.2023) Kompisstafetten (18.06.2023)