Bedriftsløp Hellen festning (16.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Munkebotn
Arrangør: NHH
Land: Norge
Distanse: 3.56 km
Tid: 27:41
Gj.sn. HR: 136
Maksimum HR: 167
Kombinasjonen 1:4000 og 5 meter ekvidistanse takler jeg stadig dårlig. At kartet ikke var synfart for bruk i så stor målestokk hjalp heller ikke. Men nå orienterte jeg ikke alltid helt bra heller...
S-2: Ok
2-3: Jeg hadde kontroll på utgangen av posten, men gled etter hvert for langt ned uten å merke det før jeg så ned på den store kollen med skrenter.
3-4: Jeg tror egentlig veivalget er ok selv om starten er veldig bratt, men gjennomføringen var helt håpløs. Halvveis brukte jeg lang tid på å bli enig med meg selv om stien jeg så var den jeg skulle ned - retningen så ok ut, men jeg syntes den gikk alt for bratt nedover så jeg trodde noe måtte være feil. Vel nede løp jeg meg fast i et grøntfelt inne ved gjerdet av fotballbanen som jeg ikke klarte å lese ut av kartet.
4-5: Jeg hadde ikke helt kontroll på hvor jeg tok av fra stien, men visste jeg måtte være godt ovenfor posten så det var bare å følge på nedover. Her burde jeg vært litt mer offensiv og holdt høyere fart nedover.
5-6: Jeg klarte ikke å lese hvor mye oppover det var på veien hvis jeg valgte høyre, så jeg tok veivalget nærmest streken. Inn mot posten skjønte jeg ingenting av kartet. Her var det massevis av skrenter og murer som jeg ikke kunne lese ut av kartet, og jeg visste ikke om det som var tegnet inn var sti eller skrent.
6-8: Ok
8-9: Det jeg trodde var stien som skulle lede meg inn i posten var altså ikke det.
9-10: Nesten ok, men skrenten ned mot det gule så jeg litt sent så jeg hadde en stund retning mot den i stedet for å ta venstre med en gang.
10-11: Da jeg passerte den gule flekken med bekken var jeg usikker på om det var den eller slutten av det gule området tidligere. Derfor fulgte jeg veien et lite stykke videre, noe som kanskje var like greit siden terrenget ikke var direkte lettløpt.
11-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Hellen festning (16.08.2023) Bedriftsløp Hellen festning (16.08.2023)