Odda 2-dagers/KM lang (20.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Korlevoll
Arrangør: Odda o-lag
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 11.09 km
Tid: 76:14
Gj.sn. HR: 137
Maksimum HR: 154
I dag var finorienteringen for dårlig - flere ganger hadde jeg full kontroll på siste sikre og bommet likevel på posten. Løpsmessig syntes jeg det var tungt mesteparten av løypen, men likevel klarte jeg å gi på litt ekstra på de siste strekkene.
S-1: Ok, men jeg følte jeg måtte løpe litt forsiktig for å klare å holde kartkontakten.
1-2: Jeg hadde kontroll da jeg passerte skrenten like før jeg kom inn i postringen, men derfra og inn ble det for unøyaktig.
2-3: Ok strekkgjennomføring, men igjen fikk jeg problemer inn i posten. Jeg hadde kontroll på skrenten i utkanten av det grønne før posten. Retningen gjennom det grønne var ikke helt bra, og i tillegg ble jeg forvirret av noe som så ut som en pytt, men i følge kartet bare var en myr.
3-4: Ok
4-6: Ok. På vei inn mot 5. post så jeg Kenneth bak meg så da prøvde jeg å øke farten for å se om jeg kunne unngå å bli tatt igjen.
6-7: Inn mot posten ville jeg løpe mer rett på, men det ble for mye kratt så da måtte jeg oppover. Dermed hadde det helt klart vært bedre å følge stien lenger. Inn mot posten måtte jeg senke farten en hel del for å beholde kontrollen og dermed tok Kenneth meg igjen.
7-10: Stort sett ok - delvis i ryggen på Kenneth og delvis foran. Inn mot 8. post trodde begge at vi løp riktig, men kom altså en kolle for høyt.
10-11: Her begynte jeg å få problemer med å holde følge med Kenneth og jeg fulgte ikke godt nok med på kartet. Da vi kom til første vannet trodde jeg det var vannet like før posten. Da vi kom til andre vannet trodde jeg igjen det var vannet like før posten, men innså snart hvilket vann det var. Inn mot posten trodde jeg at jeg hadde kontroll og forsto ikke hvorfor jeg ikke fant posten på den kollen jeg kom til.
11-12: Her så jeg ikke muligheten for å løpe stien helt ned og følge lysløypen nesten opp til posten, og selv i ettertid er jeg overrasket over hvor mye tid jeg tapte på strekket for det føltes greit ut der jeg løp. Men inn i posten rotet jeg det til igjen: Jeg hadde kontroll opp fra myren, men da jeg kom opp forsto jeg ikke hva som var hva av småhauger, grøntfelt og myrer.
12-13: Litt for nølende, men ellers ok.
13-M: Her klarte jeg å ta meg sammen og både øke farten og orientere presist.
Vis kommentarer (0)
 
Odda 2-dagers/KM lang (20.08.2023) Odda 2-dagers/KM lang (20.08.2023)