Bedriftsløp Smøråsen (23.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Smøråsen
Arrangør: Bergenslærerne
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.19 km
Tid: 38:28
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 180
I dag forsøkte jeg å løpe litt ekstra offensivt, og synes stort sett jeg klarte det bra. Det ble nok litt mer småfeil enn jeg ville hatt ellers, men jeg klarte å begrense feilene ganske bra.
S-1: Inn mot posten hadde jeg fin retning, men lot meg forstyrre av løpere som så ut til å gå inn i en post nedenfor der jeg trodde at jeg skulle.
1-2: Ok
2-3: Her skulle jeg vært litt mer nøyaktig inn i posten - jeg løp bevisst via søkket like før posten, men dro opp på feil kolle.
3-4: På begynnelsen av strekket fikk jeg ikke mye til å stemme, men jeg bestemte meg for å stole på retningen og så stemte ting bedre etter hvert.
4-5: Ok
5-6: Jeg hadde egentlig bestemt meg for å løpe rett på, men på vei inn i 5. post så jeg en ekstra gang på kartet og fant denne muligheten for å løpe sti mesteparten av veien. Da jeg kom til feil skrent trodde jeg at det skulle være nok å snu på hodet for å se posten, men det var lengre mellom de to skrentene enn det så ut til på kartet så jeg ble litt forvirret før jeg fant frem.
6-7: Midtveis fikk jeg ikke stiene til å stemme så da bestemte jeg meg for å bare løpe i riktig retning. Dessverre endte det opp med litt for mye grøntfelt.
7-9: Ok
9-10: Jeg planla å løpe via myren ovenfor posten, men så aldri noe til den. Etter hvert så jeg ned på det åpne området nedenfor meg og forsto at jeg hadde trukket for langt til venstre.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Smøråsen (23.08.2023) Bedriftsløp Smøråsen (23.08.2023)