Bedriftsløp Stendskogen (30.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stendskogen
Arrangør: Helicon/Bergens TF
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.19 km
Tid: 51:38
Gj.sn. HR: 122
Maksimum HR: 152
I dag var det tunge bein og litt smårusk i orienteringen her og der, men jeg var likevel overrasket over hvor lang tid det skulle ta å komme seg gjennom denne løypen.
S-1: For så vidt grei trase gjennom skogen, men jeg hadde ikke noe driv i løpingen. En liten krøll inn i posten fordi jeg trodde den skulle ligge i hovedsøkket.
1-2: Fin kontroll nesten helt ned til posten, men der fikk jeg ikke kartet til å stemme. Både skrenten og posten lå ganske skjult, ellers ville jeg antakelig sett den første gang jeg passerte.
2-3: Stort sett ok, men jeg trodde posten skulle ligge ved foten av hjelpekollen, ikke helt nede i myren nedenfor den store kollen.
3-6: Ok
6-7: Jeg så et tydelig søkk til høyre for meg der jeg tok av veien og tenkte at det var på siden av kollen jeg skulle ut på. Da jeg traff gjerdet forsto jeg hva jeg hadde gjort feil.
7-8: Inn mot posten hadde jeg ingen god følelse med kartet så der gikk det langsomt.
8-9: Her følte jeg meg straks sikker på at det ville lønne seg å bruke veien mest mulig.
9-10: Rett på ville jeg ikke, så da måtte det bli høyre eller venstre. Inngangen på høyresiden ville enten gi mye myr eller veldig langt rundt så jeg satset på venstre. Litt kronglete fra stien opp til det gule, og det var også litt tungt å løpe i det gule, men jeg tror veivalget er ok. Inn mot posten tenkte jeg at jeg hadde passert den lange skrenten da jeg var forbi de to små skrentene; derfor trakk jeg opp alt for tidlig.
10-11: Ok ganske lenge, men inn mot posten fikk jeg ikke kartet til å stemme helt så da gikk farten ned.
11-M: Jeg ville egentlig løpe rett på med det grønne så forferdelig ut. Det hvite jeg løp gjennom viste seg også å være ganske fælt, så det hadde kanskje vært best å holde seg på stien.
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Stendskogen (30.08.2023) Bedriftsløp Stendskogen (30.08.2023)