Bedriftsløp Havet (06.09.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Havet
Arrangør: Eviny/Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.16 km
Tid: 40:43
Gj.sn. HR: 146
Maksimum HR: 159
Underlige greier - dagen før løpet forrige onsdag og dagen før dagens løp kjørte jeg samme raske langkjøring. Forrige uke var beina helt råtne, i dag var jeg klar for å presse på. Bortsett fra et dårlig strekk til 10. post syntes jeg at jeg gjennomførte bra o-teknisk.
S-1: Ok. Jeg hadde forventet å se skrenten slik at jeg kunne bruke den til å styre inn i posten, men den så jeg ikke noe til. Grei kontroll likevel.
1-2: Jeg var usikker på hvor langt jeg burde følge stien - det var bra å løpe der, men det ga meg ekstra distanse. Jeg tror jeg fant en bra balanse.
2-3: Ok
3-4: Myrene var tunge så jeg ville ikke starte med å løpe inn myren slik som ellers kunne virke naturlig. Så da var det bare å mane frem sin indre hjort og finne hjortetråkket som ga meg god løpbarhet oppover.
4-8: Ok
9-10: Her ble det litt mye på tvers nedover siste stykket på grunn av dårlig løpbarhet. Jeg roet også ned litt for å forsikre meg at jeg kom ned riktig og ikke et søkk for langt til venstre.
10-11: Ut fra posten forsøkte jeg meg på skrålien, men ombestemte meg etter 10-20 meter. Videre fulgte jeg for dårlig med. Jeg tok av på det jeg trodde var den lille stien opp mot posten, men det var selvfølgelig alt for tidlig. Da jeg kom opp til den andre store stien forsto jeg feilen, men da fant jeg ut det var best å fortsette rett frem. Inn mot posten hadde jeg kontroll, men jeg så ikke posten som lå dypt inne i braken før jeg hadde tatt en hel runde rundt kollen.
10-11: Ok
11-12: Jeg ville unngå myren så derfor tok jeg posten ovenfra. Jeg tror det var bra.
12-13: Inn mot posten hadde jeg sett at det gule ikke var veldig bra løpbart så jeg fant ut det var like greit å ta klatringen opp til veien inne i skogen.
13-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Bedriftsløp Havet (06.09.2023) Bedriftsløp Havet (06.09.2023)