KM sprint (10.09.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nygårdshøyden
Arrangør: Varegg
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.86 km
Tid: 17:05
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 159
Jeg følte at jeg klarte å holde god fart i dag, og til tross for litt ruskete orientering midtveis klarte jeg å gjennomføre ganske bra - noe som holdt til 4. plass i løpet og sølvmedalje i KM
S-1: Høyre virket opplagt for meg, men jeg hadde ikke fått med meg at det var en trapp ned der. Da jeg kom til enden av bygningen gikk jeg gjennom et øyeblikks forvirring før jeg fortsatte.
1-2: Ok
2-3: Jeg så sperringen på kartet litt i seneste laget så det ble ikke så mye planlegging her. Den beste løsningen (gjennom gårdsrommet på bygningen så jeg ikke) så dermed ble det litt ekstra distansen her.
3-4: Ok
4-5: Inn mot posten hadde jeg litt problemer med å forstå meg på alle murene så i stedet for å stoppe opp og lese kartet ekstra gjorde jeg det enklest mulig.
5-7: Ok
7-8: På dette strekket hadde jeg kun tenkt på høyre eller venstre inn i posten, og først på vei inn i 7. posten så jeg at det var en mur som sperret for den utgangen jeg hadde tenkt. Da ble det kjapp omlegging av veivalg. Jeg tror veivalget ble bra, men jeg var ute av rytmen og endte opp med å nøle en del underveis.
8-9: Jeg så at høyre og rett på ga en del mer stigning så jeg valgte venstre. Jeg tror det er riktig, men gjennomføringen min var ikke god. Da jeg kom opp trappen fikk jeg ikke kartet til å stemme helt så jeg tok ikke sjansen på rett frem. Dermed ble det litt ekstra stigning forbi 11. post. Inn mot posten roet jeg ikke nok ned og endte opp med en liten ekstra runde.
9-13: Ok
13-14: Jeg hadde allerede begynt på veivalget mitt da jeg innså at posten lå på nedsiden av muren, så jeg måtte bare fortsette. Jeg tror uansett ikke det er noe alternativ som er vesentlig bedre.
14-15: Her er jeg usikker, men jeg tror i hvert fall ikke høyre er vesentlig bedre.
15-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
KM sprint (10.09.2023) KM sprint (10.09.2023)