Sprintcup 5 Bergen (26.09.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sandsli
Arrangør: IL Gneist
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.57 km
Tid: 15:39
Gj.sn. HR: 145
Maksimum HR: 155
Det var mye bra her, men sluttresultatet ble en tåpelig diskvalifikasjon.
S-2: Bra start. Jeg følte at jeg traff på veivalgene og klarte å holde høy fart.
2-3: Jeg hadde egentlig tenkt å løpe en stor høyresving, men på vei inn i 2. post så jeg åpningen som gjorde at et nær rett på-veivalg var mulig.
3-4: Jeg syntes venstre så litt langt ut, og dessuten ønsket jeg å sjekke stien oppover for å se om den var brukbar ned igjen etter 5. post. Underveis på strekket brukte fokuserte jeg for mye på å lese fremover i løypen og fulgte dårlig med. Jeg så en liten si i sidesynet og snudde tilbake til den i troen på at det var den jeg skulle opp. Selv om det er vist hage på kartet så det ut som om jeg løp mellom to hager så jeg forsto ikke at jeg hadde løpt feil før jeg kom et stykke ned i veien og ingenting stemte. Da visste jeg at jeg var disket, men tenkte at jeg skulle forsøke å løpe for fullt videre likevel.
4-6: Her vet jeg ikke helt ha som skjedde. Antakelig var det en slags ettervirkning av feilen jeg nettopp hadde gjort. Jeg hadde planlagt både inn og ut av 5. posten - og planen var ut til høyre, men så glemte jeg altså å dra innom 5. post. Ok til 6, men i ettertid synes jeg venstre fra 5 til 6 ser bedre ut.
6-7: Ok
7-8: Her var jeg usikker på hvilken side av bygget jeg burde runde på, men jeg syntes høyre så litt kortere ut.
8-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcup 5 Bergen (26.09.2023) Sprintcup 5 Bergen (26.09.2023)