Nattcup 1 Bergen (18.10.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Smøråsen
Arrangør: Fana IL
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.73 km
Tid: 49:29
Gj.sn. HR: 133
Maksimum HR: 161
Med ny og kraftigere lykt og litt for mye iver la jeg i vei ut i mørket. Det var noen strekk midtveis i løypen som var ok, men ellers var det mye rart her.
S-1: Ok fra start, men et stykke borte i skrålien mistet jeg kontrollen. Jeg trodde jeg passerte bekken og like etterpå kom jeg til sti. Da så jeg refleksen fra en post og løp av gårde uten å reagere på at retningen var helt feil. Da jeg så at det var feil post forsto jeg i hvert fall omtrent hvor jeg var og kom meg opp på stien igjen og fikk kontroll.
1-2: Ut fra posten fikk jeg ikke kompasset til å stemme med den retningen jeg trodde jeg skulle løpe. Jeg begynte til og med å lure på om det var noe som forstyrret kompasset, men selvfølgelig hadde kompasset rett og jeg feil.
2-3: Jeg forsto aldri hva som var stupet nede i skråningen, men da jeg passerte myr like før sti og bekk visste jeg at jeg kom inn mot posten der jeg ville.
3-4: Ok
4-6: Det var ikke alt av stier jeg hadde tenkt å bruke som jeg så noe til, men ellers ok.
6-8: Ok
8-9: Jeg hadde kontroll i den gule myren et stykke ovenfor posten, men holdt på å dra skjevt ut fra den. Jeg tok meg ganske raskt inn, men noe tid gikk likevel tapt.
9-10: Her har jeg ikke forstått helt hvordan jeg fikk til dette, men manglende kompassbruk var i hvert fall medvirkende. Jeg ville ut myren nær rett på og trodde jeg bare løp rundt litt granskog på vei inn i myren. At jeg havnet i feil myr forsto jeg ikke, men da hadde jeg begynt å bruke kompasset så jeg løp bare i retningen jeg skulle. Jeg traff strømledningen tidligere enn forventet, men tenkte ikke så mye over det og bare fulgte den ned til posten.
10-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 1 Bergen (18.10.2023) Nattcup 1 Bergen (18.10.2023)