Nattcup 2 Bergen (15.11.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rolland
Arrangør: TIF Viking
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 5.78 km
Tid: 40:53
Gj.sn. HR: 135
Maksimum HR: 175
En ok start, men så ble det mer eller mindre o-teknisk kollaps med flere stygge feil. Beina føltes ikke bra. Spesielt på lange veistrekk følte jeg at jeg burde vært i stand til å løpe mye raskere enn jeg klarte.
S-5: God start o-teknisk. Retningsløpingen fungerte bra og avvik fra rett linje var stort sett bare fordi løpbarheten gjorde det nyttig.
5-6: Og så startet kollapsen. Ut fra posten satte jeg meg fast i et tett grøntfelt og da jeg var ute på veien løp jeg gjennom første tunell jeg så uten å sjekke retningen. Da jeg kom ut av tunellen forsto jeg at noe ikke stemte, men jeg klarte ikke å forstå hva jeg hadde gjort feil. Etter litt virring forsto jeg endelig hva jeg hadde gjort feil, men da var jeg ikke rolig nok til å bytte om til høyreveivalget og på den måte redusere tidstapet litt i hvert fall.
6-7: Ok
7-8: For så vidt greit, men det var så pass tungt gjennom skogen der at jeg lurte på om det kunne lønnet seg å løpe ned på veien.
8-9: Ok
9-10: Jeg så stupet før posten, og selv om jeg ikke var helt sikker på at det faktisk var det tok jeg sjansen på at jeg hadde rett og da dukket posten opp der jeg forventet.
10-11: Planen var noen lunde rett på men uten å miste for mye høyde. Jeg endte opp med å holde litt for mye på høyden så det ble for mye sving. Jeg hadde kontroll i myren før posten, så jeg burde klart å ha en bedre retning siste stykket.
11-12: Ok
12-13: Jeg vurderte både høyre og rett på, men likte ingen av de.
13-15: Ok
15-16: Jeg prøvde ikke en gang å lese på stiene her, men ville bare komme meg inn i det store søkket ned mot posten. Da jeg kom over toppen forsto jeg at jeg var for langt mot høyre, men jeg trodde jeg bare var ett søkk feil. Da løp jeg mot venstre til jeg så stupet og trodde så at jeg fulgte det riktige søkket nedover.
16-17: Her tok jeg litt for mye høyde tidlig, ellers ok.
17-18: Ok
18-19: Da jeg kom ned på veien sluttet jeg helt å lese kartet og løp på karthusk, men husket feil... Planen var selvfølgelig høyre med en gang og ikke ned i undergangen.
19-M: Ok
Vis kommentarer (0)
 
Nattcup 2 Bergen (15.11.2023) Nattcup 2 Bergen (15.11.2023)