Pokalkamp (05.06.2012)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Storsåta
Arrangør: Viking
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 5.3 km
Tid: 40:17
Jeg opplevde orienteringen som krevende, og i begynnelsen følte jeg at jeg hadde problemer med å komme inn på kartet. Men stort sett gikk det bra inntil 8. post...

1 og 2: Følte ikke at jeg fikk kartet til å stemme helt, men jeg hadde kontroll på retningen og fikk noen sjekkpunkter underveis slik at jeg unngikk bom.
3,4,5: Følte endelig at jeg begynte å få kontroll på kartet, men vågde fremdeles ikke å dra på skikkelig.
6: Dette strekket så ekstremt krevende ut, så jeg leste kart hele veien gjennom skrålien. Full kontroll.
7: Full kontroll
8: For det første for dårlig strekkplanlegging - jeg burde ikke løpt over kollen før posten. Både høyre og venstre side ville nok vært bedre. Planen inn i posten var å løpe inn fra den diffuse myren sørvest for posten. Jeg trodde jeg fant myren. Jeg reagerte på et par høyder, men de var så små og slake at jeg tenkte de ikke var med på kartet. Dette var nok de to høydepunktene lenger oppe i lien. Ingen klar strategi for innlesing før jeg allerede hadde bommet ganske lenge.
9-mål: Enkelt og greit :-)
Skjul kommentarer (2)
Sindre Ø. Deisz: Når du ikke har kontroll og føler at du bommer, er det ikke bedre å gå tilbake til siste sikre og ta det derfra igjen, evt. løpe til en sikker stor detalj som du ikke kan bomme på og ta det derfra. Du bommer jo minst 7 min på 8. posten. Å gjøre dette kunne spart deg for 5 min tror jeg.
Trygve Buanes : Så sant, så sant...
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Pokalkamp (05.06.2012) Pokalkamp (05.06.2012)